Malmö

Här rapporterar ni som jobbar på denna åkstation hur det går med att samla in stödet enligt posten ”Dags att börja jobba!” här ovan.

 1. Skriv här när ni startat en grupp så ni inte dubbelarbetar.
 2. Rapportera resultatet.

Alla andra poster kommer raderas så fort det hinns med så skriv inget annat här.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Malmö

 1. TV M skriver:

  Hej är det några som känner för att dra ihop en grupp i malmö? jag känner att jag kan vara med och supporta mycket men är ganska ”ny” och timanställd så dels är jag inte på jobbet så mycket och dels har jag inte byggt upp ett stort kontaktnät ännu så jag tror inte att jag själv kan dra ihop så mycket.. vad säger ni?

  • Lokförare X (Malmö) skriver:

   Jag har hört att en sådan grupp redan existerar. Har dock inte blivit kontaktad själv. Någon som kan bekräfta/dementera???

 2. Ping: Fortsätt bilda grupper! | Öresundstågsbloggen

 3. B.s skriver:

  Jag är ledig just nu från min tjänst, men hoppar in timmar då o då, känner inte heller att jag har tillräckligt mycket nätverk med er kollegor just nu eftersom jag inte är ute o jobbar så ofta, får aldrig några timmar! Dom skyller alltid på något!! Men är det ingen som öppnar upp snart så ställer jag givetvis upp, jag har ett kontantnummer som är helt annonym, där man skulle kunna anmäla sig om man vill slippa göra det här! O så kan jag rapportera här?! Hojta till vänner!!

  • tågvärden_2 skriver:

   kom igen nu kollegor se nu till att starta grupperna, så att VI kan vara förberedda ifall det skulle hända något!! och se då till att ni skriver i bloggen under respektive depå så att ALLA vet om att det finns!!! Så slipper ni dubbelarbeta!

 4. LKF skriver:

  Vafan ligger ni efter?! Vi i HB har fått en grupp. Kom loss MALMÖ!

 5. MickelGuld skriver:

  Nu är det dags för oss i Malmö att organisera oss så att vi är redo vid en eventuell vild strejk. Vi kan inte stå vid sidan och titta på när våra kolleger på ytterstationerna kämpar.
  Ni börjar med att anmäla er till hataveolia@gmail.com om ni är redo för vild strejk om behovet finns. Skriv vilken yrkesgrupp du tillhör.
  När vi är tillräckligt många så planerar vi vidare. Sprid nu detta i Malmö.

  Nu visar vi vem som är störst, flest och ARGAST!

  • Anonym skriver:

   Ja, i Malmö har vi alltid haft våra bästa. & vresigasre förare, de mest ståndaktiga. Samtidigt, ett gäng av individualister, men kom igen nu, nu sänker vi Voilá!

 6. Allvar skriver:

  Heja Malmö!!!

 7. El Che/Lkf Ck skriver:

  Kanon Malmö! Kämpa, kämpa! Vi är många, vi är starka och jävulskt förbannade!

 8. Lokförare X (Malmö) skriver:

  Kom igen nu alla kollegor, lokförare som tågvärdar! Nu kör vi. Vi måste vara eniga och ställa upp för varandra nu. Om ni är tveksamma eller oroliga – räkna själv hur Micke detta kommer påverka er framtid, pension, sjukpenning, à-kassa, mindre antal semesterdagar osv. Upp till kamp!

 9. MickelGuld skriver:

  Jag är stolt över att jobba som lokförare i Malmö! Så många som står upp för sina jobb och framtid, härligt Malmö! Läser du detta Danielsson så kommer här ett meddelande från lokförarna i Malmö: Räkna inte med att det går några tåg från Malmö den dag det blir strejk! Och det är inget hot det är ett LÖFTE.

 10. Ping: Vakuum? | Öresundstågsbloggen

 11. MickelGuld skriver:

  Som jag skrivit tidigare så är vi många förare som står redo. Men det är svårt att nå ut till alla, därför skulle vi behöva hjälp att organisera tågvärdarna. Nån som vill ta tag i detta?

Kommentarsfältet är stängt.