Nya bloggare efterlyses!

Hej alla kämpar!

Den här bloggen är som ni alla vet sedan en tid nedlagd men det har nu på senaste tiden börjat komma in många frågor om den inte borde öppnas igen.

Problemet är att vi som startat bloggen inte längre arbetar kvar på Veolia och har därför inte den inblick som krävs för att arbeta vidare med detta.

Ibland kanske det kan vara svårt att dra igång något nytt om man tänker att något gammalt kanske ska återupplivas. Därför föreslås här och nu att den/de som har vilja och lust borde starta en ny blogg! Det har (som ni har märkt) varit och är ett jättebra redskap för att anonymt kunna mötas, planera, sprida information och organisera saker ihop. Vi har förstått att de flesta av er både är arga och redo att agera efter allt som har hänt och bara fortsätter hända, men kanske inte vet hur ni ska gå tillväga eftersom det inte finns några speciellt trygga mötesplatser där man vågar prata med varandra.

Som sagt har undertecknad inte tillräcklig inblick för att avgöra hur saker borde organiseras just nu, det vet ni bättre. Men engagemanget finns eftersom detta gäller allas er arbetssituation och också hela branschen. Därför kommer denna bloggs mailadress finnas kvar så den som vill eller är sugen på att dra igång något kan få tips och hjälp om så behövs.

Gör till exempel så här.

1. Fundera på om kanske du ska starta den nya bloggen. Om inte du? Vem?
Prata ihop dig med några du litar på och kör igång. Meddela oss på trottpaveolia@gmail.com att ni kör igång så kan vi säga om nån annan redan är i startgroparna och ni kan samarbeta.

2. Starta en mailadress på exempelvis gmail.com typ som vi använde trottpaveolia@gmail.com

3. Starta ett konto på WordPress.com och lägg upp bloggen. Sno gärna bilder och vad som helst från Öresundstågsbloggen. Men ta ett nytt namn så förvirringen inte blir total.

4. Fråga oss om ni behöver. Vi kommer ställa upp och svara på frågor 100%. Tekniska frågor eller sånt som rör konflikten. Fritt fram!

Så heja er kör hårt, nu är det dags för organisering!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.