Om

Den här bloggen är till för oss som jobbar på Veolia. Inte för chefer, inte för de som springer Veolias ärenden.

Kontakt: trottpaveolia@gmail.com

Annonser

10 kommentarer till Om

 1. M skriver:

  Älskade kollegor. Det är nu eller aldrig! Dela bloggen! Skriv kommentarer. Ni är och förblir anonyma när ni kommenterar. På måndag lär företaget få nys om bloggen. Då vill vi att dom ska få en chock över hur många vi är som står enade!

 2. DE skriver:

  Idag skakar cheferna på huvudet och flinar åt oss. Dom tänker troligtvis att den här bloggen kommer dö ut, rinna ut i sanden… Tänk en gång till! Vi kommer ”slå” tillbaka med vild strejk om vi måste.

  • Jan Eric fält skriver:

   Det du skriver att cheferna inte tror att ni vågar, va precis vad som hände 88 när vi gick ut och strejkade dom trodde inte att det var sant efter 2 dagar blev det förhandlingar som vi ville och dom va tillmötesgående.
   Janne

 3. Jan Eric fält skriver:

  NU FÅR DET VARA NOG!!!!!!!

  Jag har arbetat hos flera tågbolaget och det har bara blivit sämre och sämre för varje avtal att Violia vann avtalet är pågrund av att dom planerade att se till att 50% av anställda skulle vara deltids. Om ni fortsätter att gå med på detta så är ni SÅLDA. NU FÅR DET VARA NOG.
  Vad skall ni göra, SE TILL ATT NI ALDRIG GÅR I TID MELLAN 06. 00 till 09.00 MASKA.
  VARJE LOKFÖRARE KAN SE TILL ATT TÅGET ÄR INTE KLART I TID, man kan börja att meddela fjären att man har problem, man kan se till att det blir dörrfel, uppkopplings fel, dator fel, svårt vid klargörningar, telefon problem, ja jag kan rada upp många fel som kan uppstå, tågen behöver inte få klart för avgång i tid, ( resande kommer sent )
  Men det första all personal måste se till att ni inte börjar 10 minuter tidigare än er inställelse tid börjar ta ut era tåg ordet efter ni har börjat se till att ni läser in dem innan ni går ifrån order rummet , spring inte till tåget fast ni blir sena, tågvärdar se nu till att ni går igenom tåget ordentligt och sedan gå ut på perongen och kontrollera så att inga fler resande är på väg, där efter går ni till lämplig dörr före att göra er biljett kontroll och sedan begär avgång till förare, OBS kontrollera dörrarna ordentligt så att dom är stängda sedan går ni in och ger avgång, jag garanterar att ni kommer sent i från stationen, och samtidigt så kör lokföraren så ingen behöver vara orolig för att falla när tåget lämnar stationen
  Jag är så väldig glad att jag har lämnat för alltid järnvägen för jag hade nog fått sparken , vi lokförare streckade en gång då slutet på 80 talet det tog rejält för dåvarande företag (SJ) att vi kunde få fram det vi ville.
  Skånetrafiken borde se till att det inte blir ett nytt DSB för då är det problem
  ALL PERSONAL STÅ PÅ ER VIK INTE NED ER BLI INTE EN BRICKA I VIOLIAS SPEL då kommer ni att bara ha er telefon i handen för att ni skall kunna arbeta någon timma för detta bolag.
  Jan Eric ( Janne ) Fält

 4. Jan Eric fält skriver:

  Tack alla men jag befinner mig på gran Canaria denna vecka+ halva nästa men stå på er,
  Janne

 5. Förare skriver:

  Dags för sympatistrejk??

 6. Anonym skriver:

  Vad dött det blivit HÄR

 7. Lars Erlandsson skriver:

  Måste vara underbart att komma tillbaka till jobbet och möta arbetskamraterna efter att besegrat arbetsgivaren i en strejk. Chefer kommer säkert att respektera er bättre efter denna massiva sammanhållning. Lycka till i fortsättningen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s